Ο "Μαρκ Σλόαν" έγινε μπαμπάς... σε απόγνωση!

Σε κλασικο χαζομπαμπά έχει μετατραπεί ακόμα και ο 37χρονος γόης του Grey’s Anatomy, Μαρκ Σλόαν, ή κατα κόσμον Έρικ Ντέιν (Eric Dane).

Ακολουθούν, λοιπόν, ορισμένα περιστατικά, όπως ο ίδιος τα περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή, που αποδεικνύουν ότι, από τη στιγμή, που έμαθε ότι η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ (Rebecca Gayheart) είναι έγκυος στην κόρη τους, άλλαξε αρδην η συμπεριφορά του και οι σκέψεις του.

Κατ’αρχήν, απέκτησε διακοσμητικές... ανησυχίες. Όταν ακόμα η Ρεμπέκα ηταν 6 μηνών έγκυος, ο Ερικ αποφάσισε να μετακομίσει απο το εξοχικο τους σπίτι στην Καλιφόρνια έναν πολύχρωμο «καλόγερο» για τα παλτό, στη μόνιμη κατοικία τους. «Οταν τον έδειξα στη Ρεμπέκα» αφηγείται ο Ερικ, «της είπα ενθουσιασμένος οτι είναι πολύ παιχνιδιάρικα τα χρώματά του και θα αρέσουν πολύ στην κόρη μας, γι'αυτό σκέφτηκα να τον τοποθετήσω στο δωμάτιό της». Και συνεχιζει: «Η Ρεμπέκα με αγριοκοίταξε και μου είπε να τον ξαναπάω εκεί που τον βρήκα. Δύο ώρες αργότερα, και ενώ παρέμενα ενθουσιασμένος με την ανακάλυψή μου, της έφερα ξανά τον "παιχνιδιάρικο" καλόγερο μπροστά της και της ζήτησα να εξοικειωθεί με την εικόνα του, ώστε -ίσως αργότερα- πεισθεί. Όπως καταλαβαίνετε, το μόνο πράγμα που μου είπε ήταν ότι η καριέρα μου ως διακοσμητή είχε ήδη τελειώσει!».

Αλλά τον γοητευτικο ηθοποιό τον επηρέασε η πατρότητα και σε ο,τι αφορά τη μικροβιοφοβία! Ενώ, προτού έρθει στον κόσμο η κόρη τους, ήταν σχετικά χαλαρός με το θέμα των μικροβίων, μετά τη γέννησή της, άλλαξε τροπάριο...

«Από το πρώτο δευτερόλεπτο, που ένας φίλος μας επισκέπτεται στο σπίτι, τον οδηγώ στον νιπτήρα, του δίνω το απολυμαντικό σαπούνι για τα χέρια και τον κυνηγάω σε όλο το σπίτι με τα μωρομάντηλα!"

Παράλληλα, μετά τη γέννηση της κόρης τους, ο... Μαρκ Σλόαν ξεφορτώθηκε τη μοτοσυκλέτα του, ακολουθώντας έναν πιο ασφαλή τρόπο μετακίνησης, ενώ έχει θωρακίσει το σπίτι τους, ώστε να μην κινδυνεύει τόσο πολύ να χτυπήσει σε γωνίες και τραπεζάκια η 6 μηνών κόρη τους.

Ο 37χρονος Ντέιν έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά "Grey's Anatomy" ενώ η 38χρονη σύζυγός του έγινε περισσότερο γνωστή στη δεκαετία του '90 με τη συμμετοχή της στη νεανική σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", ερμηνεύοντας τη σύζυγο του Λουκ Πέρι, του τηλεοπτικού Ντίλαν.
Ο γάμος τους μετρά ήδη έξι χρόνια, αφού οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 2004!